Nyhed

Onsdagens Sikre italienske Serie A kamp…

Også i dag starter med et opgør fra Italiens Serie A, som vi mener er en ren gavebod fra Bookmakernes, selv om vi godt kan se hvorfor de har sat odds’et så højt i det valgte opgør. Vi er dog ret overbeviste om at det bliver en hjemmesejr.

Napoli – Atalanta = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Napoli mangler måske en anelse i forhold til sidste sæson, men de er stadigvæk et super mandskab og spiller stadig fodbold på øverste hylde. De tabte lidt overraskende hjemme til Cagliari, som stadig er ubesejrede på udebane.

Det er dagens gæster også og sikkert derfor at odds’et er landet så højt. Men Napoli slog trods alt Liverpool hjemme og så er man på ingen måde noget dårligt mandskab. Dette er kampen vi skal på redaktionen og tæt bliver den. Men Napoli henter alle 3 point.

*

Atalanta er faktisk Serie A’s bedste udehold indtil videre. Men når man ligger kigger godt efter, så slog de godt nok Roma, men ellers har det været Sassuolo. De spillede kun remis ude mod Lazio, så træerne vokser ikke ind i himmelen.

De deltager også i Cl, så de har også en del at se til. Her går det så til gengæld ret elendigt med lutre nederlag. Selv om det er en chamerende tanke at tro på Atalanta i dag – så føler vi at der ligger en ren gave og venter med en hjemmesejr.

Napoli – Atalanta = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top