Sikre

Onsdagens “Sikre” italiener…

Den “Sikre” har vi haft rigtigt godt fat i her i januar måned og den er jo også vores varemærke. I dag er det den bedste italienske række Serie A, der har fået fornøjelsen af, at lægge for inden for denne kategori.

Lazio – Udinese = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du kan få kr. 100,- i Risikofrit spil…

Lazio har spillet 20 kampe i Serie A, og har kun tabt 3 af dem sammenlagt. Det placerer dem på en nuværende 3. plads, men de har dog et godt stykke (10 point) op til 2. pladsen, hvor Juventus lidt overraskende ligger placeret.

Hjemme på det Olympiske stadion i Rom, har de tabt 2 af kampene og den ene var til Napoli, som topper Serie A pt. Scoren på 25-11 fortæller, at de foran egne fans er rigtig gode og i dag er vi ikke i tvivl om, at de igen får alle 3 point.

*

Udinese har rejst sig efter et utroligt dårligt udlæg. De er faktisk ubesejrede i Serie A sammenhæng, siden slutningen af november, hvor de også tabte hjemme til Napoli.

Så formen er rigtig god og skadessituationen er ikke problematisk, så det er et godt hold i denne periode, der kommer på besøg på det Olympiske Stadion i dag.

På udebane har de 4 sejre, 4 nederlag og en enkelt remis – så det er meget alt eller intet, når Udinese spiller på udebane. Men hold som Roma, Fiorentina og Milan har de tabt til på udebane, og vi mener at Lazio er mindst lige så stærke foran egne fans.

Lazio – Udinese = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du kan få kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top