Sikre

Onsdagens “Sikre” italiener på BN…

I dag har vi fundet et ganske interessant opgør, som anser som absolut helt sikkert, men som Bookmakerne alligevel har givet et godt odds, som rammer de 1,40 vi normalt ikke går under.

Juventus – Atalanta = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Juventus er tilbage i storform og kun en enlig svale med en remis mod Tottenham, kan putte skår i den ellers fremragende statistik som Juventus har – og plejer at have i den italienske Serie A.

Her fører de rækken med 1 point til Napoli, men de har dog en kamp i hånden. Det er svært at se et mandskab som Atalanta, trods de er et rimeligt godt hold, skulle kunne gøre noget her på Allianz Stadium i Torino, hvor de kun har sat 5 point til, efter 13 kampe foran egne fans.

*

Atalanta har spillet godt, men i februar måned ramte de et eller andet der har slået dem ud af kurs. Kun 1 sejr siden starten af februar ligner ellers ikke Atalanta og her er der tale om både ude og hjemme kampe.

De var tæt på at sende Dortmund ud af EL, men de har heller haft samme styrke i denne sæson som tidligere. Men Juventus er et helt andet type mandskab, især hjemme på Allianz Stadium og her giver vi dem ikke mange chancer for at få point.

Juventus – Atalanta = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top