Nyhed

Onsdagens Sikre italiener på BettingNews…

Dagens italienske opgør er hentet i den nationale pokalturnering Coppa Italia, hvor Serie As tophold stadig er med og skal spille på hjemmebane. Vi syntes at odds’et meget attraktivt, da Inter også gerne går efter pokalen og en evt. “Trible”.

Inter – Fiorentina = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Januars Højeste Bonus…

Inter har virkelig fået sat på tingene under Conte og topper den italienske Serie A. Conte og Inter har allerede meldt ud, at de også satser på pokalen, så man skal ikke regne med et b-mandskab fra Inters side i dette opgør.

Formen er larmende god og jo, de spiller da en enkelt remis hist og her – ellers hedder det lutre sejre. Og dem har de hentet rigtigt mange af i denne sæson.  Kun 3 nederlag har de fået mod hhv. Barcelona, Dortmund og Juventus. Og den kategori tilhører Fiorentina ikke.

*

Fiorentina ligger lige ved og næsten i Serie A og derfor kunne pokalen være en attraktiv genvej til Europa. Formen har været fo op ad gående i den seneste periode og de har slået hold som Napoli og Atalanta i deres 2 seneste kampe. Så de skal nok levere en seværdig kamp.

Og Fiorentina er slet ikke så uefne på fremmed græs, hvor de kun har tabt 4 ud af 11 kampe i denne sæson. Men i dag skal de altså møde et mandskab der nærmest kan gå på vandet – så ud over at levere en seværdig kamp, får de ikke noget med hjem.

Inter – Fiorentina = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Januars Højeste Bonus…

To Top