Sikre

Onsdagens Sikre italiener fra Serie B…

Dette opgør er mellem 2 meget motiverede mandskaber. Det ene kæmper for nedrykning og her er det virkeligt op ad bakke. Hjemmeholdet går til gengæld efter oprykning og det virker muligt.

Chievo – Reggiana = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus hver dag…

Chievo har haft en solid sæson og spiller med de pladser der giver direkte oprykning til Serie A. De taber sjældent, men henter en del remis’er. Især på udebane har de haft godt af deres defensive koncept og har kun tabt 1 opgør ud af 11 udekampe og spillet og havdelen remis. Hjemme er de mere sejrsvante og har kun delt point i 2 kampe.

I dag er det netop hjemme på Marc’Antonio Bentegodi i Verona at kampen afvikles og her har vi en klar forventning om 3 sikre point. Det er i betragtning af Chievo’s gode form og at de spiller på hjemmebane, for gæsternes styrke i det hele taget er nærmest håbløs.

*

Reggiana kæmper lige omkring stregen og har det stramt i denne sæson. Især på det seneste har det været en mørk periode og før sidste runde havde der kun været 1 sejr i 10 kampe. Havde der så været en masse remis, ville det have hjulpet, men kun 1 kamp endte uden vinder. Altså 8 nederlag i 10 kampe. I sidste runde mødte de så bundholdet Entella hjemme, der havde 2 point færre før den runde.

Kampen endte med en hjemmesejr på 2-1 og det løftede Reggina en smule op i tabellen, men ikke op over nedykningsstregen. Med tanke på Reggina’s evner på udebane og deres nuværende form i denne periode, så ser det rigtigt svært ud for gæsterne i dagens opgør på Antonio Bentegodi.

Chievo – Reggiana = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus hver dag…

To Top