Nyhed

Onsdagens “Sikre” internationale pokalkamp…

Det er ikke så tit vi beskæftiger med internationalt fodbold fra den asiatiske del af verden, men vi har alligevel fundet et opgør fra deres internationale pokalturnering for landshold, der tiltrækker vores interesse.

Qatar – Libanon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Qatar er langt fra definitionen på en fodboldnation, men de er igang med at bygge (købe) et mandskab op, som kan gøre dem stolte når de afholder VM. Det er selvfølgelig noget med at tildele statsborgerskab til kvalitative spillere og ikke så meget egen avl.

Det tager tid, men det går den rigtige vej og selv om resultat listen ikke er imponerende, så er de i forhold til dagens gæster – bestemt et noget mere skolet hold og bedre spiller for spiller. Qatar har da heller aldrig tabt til dagens gæster.

*

Libanon tilhører et af de absolut svageste mandskaber i den region og er vel bare med for at fylde op – hvis vi må være lidt grove. Jo vist har de vundet kampe – meeeen!

Det har været mod andre hold, der heller ikke har noget at komme med overhovedet og her taler vi om Jordan, Malaysia, Hong Kong osv. osv.

Så Libanon har ikke noget at komme med, så snart de skal spille mod et hold, der bare har lidt forståelse af taktik og form. De har aldrig vundet over Qatar og kun 1 gang i deres 6 møder har de spillet remis.

Qatar – Libanon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top