Sikre

Onsdagens “Sikre” franske spil…

Vi har godt fat i det franske, så hvorfor ikke lige tage endnu et opgør fra dette lands turnering og her er det den bedste række Ligue 1, var hentet kampen fra. En kamp der ikke bare er sikker, men næsten sten sikker!

Toulouse – Nantes = X2 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Toulouse flakker i den grad i denne periode og med kun 1 sejr i de 10 seneste ligakampe, ser formen i den grad ud til at være blevet væk. Kun Metz er dårligere og selv om der kun er 2 point op til redning, virker Toulouse ikke som et holder kan reddes.

De har dog fået 14 af deres 19 point hjemme. Det var også her på Municipal, at de fik deres seneste sejr over Caen. Ellers har der godt nok været utrolig langt mellem snapsene. Vi tror helt klart heller på en sejr i dag, men maksimalt en heldig remis.

*

Nantes klarer rigtigt fint i denne sæson, men mangler lige det sidste i, at kunne matche de bedste 4 hold i ligaen. Så derfor ligger de kun på en 5. plads, med 8 point op til Marseille på 3. pladsen.

De har kun tabt 4 ud af 10 udekampe, så de gør det fornuftigt på fremmed græs. Naturligvis har de ikke meget at komme med hos de bedste hold, men de øvrige hold der ligger under dem, har de taget point fra – som de også gør i dag.

Toulouse – Nantes = X2 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top