Nyhed

Onsdagens “Sikre” franske pokalopgør på BN…

Denne onsdag er der flere lande med pokalopgør og vi har da også fundet et opgør fra sådan en type kamp, til at placere i kategorien den “Sikre”, selv om vi holder med et hold, der mildest talt har skuffet over hele linjen.

Monaco – Lorient = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Monaco har kun vundet få kampe i denne sæson og i Champions League sammenhæng, havde de slet ikke et mandskab der på nogen måde har kunne gøre sig gældende. Men det gælder faktisk også i den hjemlige liga.

Her ligger man og roder nede i bunde og har tabt både hjemme og de til hold, hvor det tidligere var nærmest utænkeligt. Men Monaco er kommet ned på jorden i denne sæson, efter den store udskiftning af spiller i sommers.

Men der er så småt ved at være tegn på fremgang og pokalen er et af de opgør, hvor Monaco måske kan hente noget succes i den sidste ende og alligevel få lidt succes. Så vi tror på et fokuseret hjemmehold der vinder sikkert.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Lorient spiller til dagligt i den næstbedste liga i Frankrig Ligue 2, hvor de på ingen måde er toneangivende. Normalt ville odds’et aldrig være i nærheden af hvad det er sat til i dag, men det skyldes hjemmeholdets utrolige ringe efterår.

Vi kan dog bare ikke se, hvordan et hold som Lorient skulle gå hen og overraske, da hjemmeholdet trods alt har et internationalt snit og er ved at finde en eller anden slags form. Vi takker Bookmakerne, for det er helt sikkert gode penge i lommen.

Monaco – Lorient = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top