Nyhed

Onsdagens Sikre franske Ligue 1 anbefaling…

Vi starter onsdagen i den bedste franske række Ligue 1, hvor det er 2 jævne hold formmæssigt der her skal mødes. Men i redaktionen optik så er udfaldet af kampen ret oplagt og odds’et fornuftigt.

Montpellier – Metz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Montpellier er svære at blive kloge på. De svinger mellem rigtige gode periode, hvorefter de så falder helt sammen i en længere periode. Havde de bare en smule mere stabilitet, ville de have ligget indenfor de sjove placeringer. Men der er dog kun 1 point op til den første EL pacering.

I dag spiller de hjemme og det er foran deres egne fans, at de får det antal point der gør, at de holder sig til. For Montpellier er blandt de absolut bedste hjemmehold i Ligue 1. Faktisk det 3. bedste. Med tanke på gæsternes udebane formåen – så ligger der en sikker sejr her og venter.

*

Metz har stille og roligt bevæget sig væk fra de tunge placeringer og er nu kommet op over stregen. Formen har været mere stabil end længe og det er et stykke tid siden, at Metz sidst har forladt banen som tabere.

Nu skal man så også se på de hold de har mødt, men det har alligevel været gunstigt i 2020, hvor kun 1 opgør er tabt. Udebane er dog langt fra deres favorit. Kun 1 sejr i 11 kampe fortæller en del om den manglende styrke. Vi tror helt klart ikke på dem i dag.

Montpellier – Metz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top