Sikre

Onsdagens Sikre franske anbefaling…

Vi elsker når Bookmakerne overrasker os med Odds der er langt højere end forventet og det er netop det der er med dette opgør. Vi troede faktisk ikke det ville kommer op over 1.40 og derfor ikke var aktuelt, da vi aldrig går under dette odds. Det er Frankrig og det er Ligue 1.

Lyon – Rennes = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Lyon kan nøjes med at koncentrere sig om den hjemlige liga og har ikke samme slid på mandskabet, som nogle af de øvrige tophold. Både PSG og Lille har haft europæiske kampe i deres program og det kan alt andet lige ikke undgå at slide. Så vi ser et friskt og motiveret Lyon mandskab gå på banen i jagten om et mesterskab, som bestemt ikke virker urealistisk.

Men så er der heller ikke plads til at tabe mod mandskaber som Rennes. Der er kun få point mellem de 3 øverste mandskaber, som vi forventer vil være dem der slås om den endelige titel. Dagens gæster er i en langt ringere form end Lyon er hjemme i dag.

*

Rennes gjorde det godt i Ligue 1 i efteråret, men der er ved at indfinde sig en hvis træthed i mandskabet. Skader har været en del af problemet, for formen har været dalende længe og det ser efterhånden ud som om, at Rennes er gået helt i baglås. Dog er det ikke helt håbløs, da de har fået mange point tidligere på sæsonen.

Så de har i teorien en chance for at stjæle den sidste europæiske kvalplads, men så skal der helt andre boller på suppen, for den er de ikke ene om at bejle efter. Men så skal man heller ikke tabe på hjemmebane mod et hold som Nice, med 1-3. Så vi kan ikke se de boller de har brug i den suppedas de er ved at falde ned i.

Lyon – Rennes = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top