Nyhed

Onsdagens Sikre frække spil på BN…

Her har vi set på en kamp hvor begge mandskaber godt kan være deres sæson bekendt indtil nu. Men også at begge mandskaber har det absolut bedste foran egne fans og det mener vi bliver udslagsgivende, trods det gode odds.

Bristol City – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol City havde en svær periode lige omkring jul i starten af det nye år, hjemme foran egne fans. Men det er der rettet op på nu og der kommer igen point på tavlen i hjemmekampene. Men heldigvis er Bristol City også gode på udebane og det ha givet dem en god placering.

Som et af Championships mest formstærke mandskaber, som også har en rigtig god defensiv, efter den del også er rettet op. Ingen tvivl om at formen gør det til et tæt opgør, men gæsterne er bare ringe på udebane og trods det gode odds, så bliver det en sikker hjemmesejr.

*

Derby på udebane betyder stort set aldrig sejr. Det er kun sket 1 gang i denne sæson og det var i første runde mod Huddersfield. Siden hen har det været lidt af en bumpetur. 

Derby har efterhånden fået placeret sig i ingenmandsland og det er her hvor motivationen kan have en indvirkning. Et hold der stort set hverken kan ryge op eller ned, har det normalt svært med at trække sig op hvis de kommer bagud eller tingene ikke rigtigt køre.

Bristol City – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top