Sikre

Onsdagens “Sikre” fra VM…

Dagens eneste anbefaling fra BettingNews denne onsdag er dagens “Sikre”, som vi som overskriften indikerer også har hentet fra VM slutrunden i Rusland og igen i dag er det en genganger fra anbefalingerne i sidste uge.

Portugal – Marokko = 1 = Odds  1,60
Spillet hvor du får 3-doblet DIT indskud…

Portugal og Ronaldo viste storform i deres første opgør under dette VM i Rusland, med en fornem præstation mod naboerne fra Spanien, som de spillede 3-3 imod.

Portugal og Ronaldo skulle dog helt hen til slutningen af kampen, før det lykkedes at få det vigtige ene point. Kan de spille lige op mod Spanien, så både kan og skal de slå dagens afrikanske modstandere med mere end 1 mål.

*

Marokko tabte til Iran, som vi heller ikke rigtigt tror på under dette VM. Så med tanke på dagens modstandere skal Marokko bare håbe på, at Ronaldo og Co. holder en lille “fridag”, for ellers kan det meget vel ende med en massakre af de helt store.

Vi er faktisk helt overbevist om, at Marokko snupper sidstepladsen i puljen og tager hjem fra Rusland uden som meget som et eneste point og en meget negativ målscore. Det bliver garanteret underholdende og med mange mål.

Portugal – Marokko = 1 = Odds  1,60
Spillet hvor du får 3-doblet DIT indskud…

To Top