Sikre

Onsdagens Sikre fra VM- kvalen…

Selv om EM ikke er afviklet endnu grundet Corvid-19, så går man i gang med VM-kvalen, til det VM der er planlagt til at blive afviklet i 2022 i Qatar. Det er der efterhånden mange meninger om, da Qatar ikke har behandlet de arbejdere der har bygget de nye stadions, særligt godt. Der udover skal der bruges en masse energi til, at holde det enkelte stadion af kølet – så det er lidt af en “klimabombe”, som sættes i gang den sommer. Men det handler nu en gang om fodbold.

Finland – Bosnien H. = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Finland er ved at få bygget et noget bedre landshold op, end set før. De har faktisk slået hold som Irland, Bulgarien og ja, selv Frankrig, så der er en kraftig udvikling i gang. De er da også ved at have flere spillere på holdet, der spiller i de gode og stærke ligaer. Det har naturligvis en effekt, som vi så med det danske landshold i 80’erne.

I deres seneste 8 hjemmekampe har de kun tabt 2 gange. Det var til hhv. Wales og Italien. Begge gange kun med 1 enkelt mål. Så de står også godt på banen og har fået bygget en stabil defensiv op. De første opgør i en kval er altid meget taktiske og det tror vi også dette opgør kan blive. Så derfor garderer vi os med en remis i tilfælde af, at finnerne ikke satser alt for meget på en sejr.

*

Bosnien H. har ikke et specielt godt hold i disse år, men det betyder heller ikke, at de er helt elendig. Det er et hold fra Balkan og lidt typisk også for Bosnien, så er det et landshold der spiller meget efter humøret. De vil som alle andre landshold gerne have et godt udgangspunkt og derfor stormer de naturligvis ikke frem på banen.

Senest da Bosnien besøgte Finland endte det med et 0-2 nederlag, men så galt tror vi ikke at det går i dag. Men vi er ret sikre på redaktionen på, at de ikke vinder – men højest fedter sig til en pointdeling. Derfor har vi spillet Dobbelt-chancen som stadig giver et fornuftigt odds. Vi vil i hvert fald blive meget overraskede, hvis gæsterne skulle gå hen og vinde – det tror vi bare ikke på.

Finland – Bosnien H. = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top