Sikre

Onsdagens “Sikre” fra Serie A…

Efter en mandag hvor vi kun manglede et mål for “Fuldt Hus”, så ramte vi det til gengæld igen igen i går tirsdag. Så vi holder en høj form på redaktionen i denne periode – og det agter vi også at leve op til i dag.

Dette opgør er hentet i støvlelandet Italien fra deres bedste række Serie A, hvor vi har fundet et næsten sikkert opgør som vi har puttet i denne kategori, da den “Sikre” allerede er optaget.

Torino – Crotone = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomstbonus…

Torino har haft en mindre glimrende periode på det sidste, men kom dog tilbage i sidste runde med sejr over Cagliari på udebane. Det har dog også været hold fra den øverste top, som de har spillet mod i den sidste periode.

Så når det kommer til holdene fra midten og nedefter er de bestemt meget kompetente på det bedste italienske niveau i Serie A. Hjemme på det Olympiske stadion i Torino plejer de at have rigtigt godt styr på de fleste jævne hold.

Fiorentina, Napoli, AS Roma og Juventus kunne de ikke hamle op med, men det er også de eneste nederlag hjemme i sæsonen – og dagens gæster fra Crotone er langt fra disse 4 holds niveau.

*

Crotone har ikke brug for det forventede nederlag i dagens opgør, for de ligger på den bedste plads under stregen, med 2 point op til en redning. Men formen er bare ikke til at få op i fart.

3 point i de seneste 5 kampe virker ikke til, at holdet helt har fundet ud af hvor alvorligt situationen er og når der så også er skader hos flere af de bærende spillere – så skal Crotone også have lidt hjælp fra oven, hvis de skal overleve. Den hjælp kommer ikke i dag.

Torino – Crotone = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomstbonus…

To Top