Sikre

Onsdagen’s Sikre fra Premier League på BN…

I England er der gang i den hver dag og frem til den sidste runder er afviklet – og det er noget vi fodbold tosser elsker. Bold på skærmen hver dag. Det valgte opgør er mellem 2 mandskaber, der måske ikke lige elsker fodbold i denne periode da genopstarten har været rimelig ringe.

Arsenal – Norwich = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Arsenal har spillet med i Europa i snart en menneskealder og det er de færreste der kan huske hvor længe der europæisk deltagelse har varet i streg. Som regel har det være Champions League, men de senere år har Europe League haft Arsenals deltagelse. Vi tror ikke de kommer til at spille med i Europa efter denne sæson og vil opleve deres helt eget “Brexit”.

Arsenal startede de 2 første kampe med nederlag til hhv. Brighton og City ude. Det er begge 2 mandskaber der er svære på hjemmebane. Men scoreren hedder 1-5 for de 2 kampe. I det 3. opgør ude mod Southampton virkede det som om, at Arsenal nå endeligt er vågnet op, ved at sejre 2-0 over et ellers godt spillende hjemmehold.

Men defensiven var langt mere balanceret og det virkede som om aftalerne var ved at være på plads. Offensivt mener vi stadig på redaktionen der manglede noget, men det kommer i dag når de spiller hjemme på Emirates Stadium, hvor de trods alt kun har tabt 3 kampe og scoret næsten 2 mål i hver kamp.

*

Norwich startede også med 2 nederlag mod hhv. Southampton og Everton. Disse kampe var dog begge på hjemmebane. Men Norwich har da også givet op for der er ingen chance for redning og forbliven i Premier League. Kun 5 sejre efter 31 kampe og 21 point fortæller også om, at niveauet er for højt for Norwich.

Der er 6 point op til en redning og med 7 runder tilbage virker ikke umuligt – spillet hænger slet ikke sammen. Ligeledes er der 3-4 tophold i de kommende kampe og dem får de ikke point fra – så vi har på redaktionen allerede sagt “goodbuy” til Norwich – og held og lykke i Championship. Vi tror på en sejr til Arsenal der sukker efter point og gerne vil slutte sæsonen godt af – og håbe på mirakler.

Arsenal – Norwich = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top