Sikre

Onsdagens Sikre fra Premier Championship…

I dag har vi en anbefaling fra både Champions League og den engelske Championship – og det er i England var starter med et fint odds til dagens Sikre. Bookmakerne ser ikke samme “Sikre” kamp som vi gør på redaktionen, men det giver jo bare et større odds at spille efter.

Birmingham – Fullham (1-0) = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Birmingham har fået en noget ujævn start på tilværelsen i denne sæsons udgave af Championship. Der er store ambitioner i klubben og der er blevet satset en del på, at det vil lykkedes i denne sæson. Vi kan på redaktionen godt have vores tvivl, når vi kigger ned over mandskabet. Der er nogle der skal løfte deres talent til nye højder, for der er ikke rigtigt nogen der skiller sig ud og virker til at kunne gøre en forskel.

I weekendens hjemmekamp mod Derby, så vi et helt andet mandskab end i de seneste runder og i dette opgør spillede alle spillere efter samme koncept. Der var mere fart i bolden og langt færre mistede afleveringer. Birmingham sad på det opgør fra start til slut. Vi tror de tager noget af det samme med til dette opgør og mener derfor at Birmingham ikke taber i dag.

*

Fullham vil tilbage i Premier League og det skal helst være i første sæson efter nedrykningen. Og indtil videre ser det ud til at de har noget at have deres målsætning i. Der er ikke sket de store ændringer i truppen til denne sæson og derfor har Fullham stadig et stort set komplet Premier League mandskab. Det vil på sigt gavne dem, når skaderne begynder at komme efterhånden som sæsonen skrider frem. Før weekendens opgør på udebane mod Blackpool, toppede Fullham Championship med 13 point efter 5 kampe.

Kampen på udebane mod Blackpool endte med sæsonens første nederlag, selv om Fullham var det bedste mandskab. Men de kendte ikke deres besøgelsestid i det opgør. Det nederlag betød at de røg ned som nr. 2 i tabellen efter West Bromwich. Vi tror ikke at Fullham er inde i en desideret krise, men de har sat farten lidt ned og er blevet indhentet af de andre hold formmæssigt. Vi tror ikke på mere end 1 point igen i dag.

Birmingham – Fullham (1-0) = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top