Sikre

Onsdagen’s Sikre fra niveau 2 i England…

Dette opgør indeholder mange danskere både på manager-siden og på spillersiden og det er hjemmeholdet der har flest røde/hvide hjerter i truppen. En direkte oprykning ser svær ud – men muligheden er til stede.

Brentford – Preston = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Brentford med både dansk manager og en hel del spillere, har haft en forrygende sæson og bejler stadig til 2. pladsen, der giver direkte oprykning. Det ser dog lidt svært ud og Brentford er afhængig af enten Leeds eller West Bromwich kvajer sig – men det er jo set før.

Formen er rækkens bedste i denne periode, hvor de er gået fra sejr til sejr. 6 sejre i streg har de hentet og det har blandt andet sendt dem helt tip tops og der op hvor der er griller i maven hver gang man går på banen.

Kun 3 mål har Brentford lukket ind i deres kampe, hvilket også tyder på et stabilt forsvar. De er også pt. rækkens bedste hjemmehold, med kun 3 nederlag efter 21 kampe på det utrolig hyggelige Griffin Park i London. Vi ser endnu sejr til Brentford i dag.

*

Preston har modsat hjemmeholdet tabt formen, men fik dog en sejr senest mod Sheffield W., som da heller ikke kan prale af deres form eller niveau. I dag er det et helt andet mandskab de skal op imod, med en helt anden motivation. Formnedgangen har også betydet, at muligheden for Play-Offs virker svær nu.

Når man så også tager Preston’s udebane kvaliteter med i spil, så ligger der ikke andet end en hjemmesejr og venter på dette opgør. Det er da heller ikke unormalt at når disse 2 mandskaber møde, så er det hjemmeholdet der vinder – det sker også i dag.

Brentford – Preston = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top