Nyhed

Onsdagens “Sikre” fra National League South…

Det er lidt af en ørkenvandring at finde spilbare kampe i dag, men det er dog lykkedes os at finde en enkelt, som i dag er udset til at blive dagens “Sikre” fra BettingNews redaktion.

Gloucester – Woking = 2 = Odds 1,95
Spillt hvor du får 122% i Bonus som Ny spiller…

Gloucester spiller til dagligt på 6. bedste niveau i England og den liga kaldes for National League South og her går det ikke helt efterplanen. I denne periode indtager man en lidt trist 19. plads, som kun er 1 placering fra stregen og 3 point.

Så der skal helt andre boller på suppen, hvis man skal gøre sig forhåbninger om overlevelse efter sæson er slut. Men det ser sort ud, for efter 7 kampe hjemme foran egne fans, er kun 2 kampe vundet.

I dag får man en meget kvalificeret gæst på besøg og vi tror på redaktionen ikke på, at hjemmeholdet står distancen over alle 90 minutter og taber.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Woking ligger i den gode ende som nr. 3, med kun 3 point op til topholdet. Kun 3 kampe er tabt efter de første 15 runder og de 2 af dem er kommet hjemme foran egne fans.

Så kun et nederlag ude og en score på 10-7 er årsagen til, at de ligger så godt placeret. Selv om de 3 sidste udekampe er endt remis, så har det været mod hold der er bedre end dagens hjemmehold. Vi tror på 3 point denne gang.

Gloucester – Woking = 2 = Odds 1,95
Spillt hvor du får 122% i Bonus som Ny spiller…

To Top