Nyhed

Onsdagens “Sikre” fra Italiens Serie B…

Der er mange midtuge kampe fra hhv. almindelige turneringer og pokalturneringer. Vi holder os dog til de ordinære kampe, da vi har en bedre fornemmelse for den slags.

Cremonese – Cosenza = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette Bet…

Cremonese er ikke noget prangende hold, men har dog stadig ikke tabt endnu efter de første 4 runder. Vi forventer dog ikke det helt store fra dem, set over hele sæsonen.

Hjemme på Stadio Giovanni Zini kan de godt være sig selv bekendt og får som de fleste mellemhold, flest point foran egne fans. Og da deres form er en hel del bedre end gæsternes, forventer vi da også en sejr i dag.

*

Cosenza har stadig deres første sejr til gode, efter 2 nederlag og 2x remis. Scoreren på 2-7 ser heller ikke alt for lovende ud – og der er en del der skal arbejdes med, inden formen er oppe i et acceptabelt gear.

Vi ser en tendens, at når de møder de bedre hold i rækken får de strygl og mod holdene fra den nederste region, kan de hente lidt point i ny og næ.

Dagens hjemmehold er blandt de bedre i denne periode og på hjemmebane. Det bliver en hård dag på kontoret og endnu et nederlag til gæsterne.

Cremonese – Cosenza = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette Bet…

 

 

To Top