Sikre

Onsdagens “Sikre” fra CL Play Offs…

Vi har kigget nærmere på et opgør fra Champions League Play Offs, hvor der er Skandinavisk deltagelse. Det er dog ikke et den danske repræsentant, men der imod den svenske, som har et godt udgangspunkt.

Malmö FF – CFR Cluj = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får DIT indskud 3 Doblet….

Malmö FF har gjort det godt i indtil nu i denne sæson, selv om det har set lidt tungt ud i den hjemlige liga Allsvenskan, men her har formen været jævnt stigende og man begynder at nærme sig de sjove placeringer.

I det første opgør mellem disse to mandskaber blev resultatet en sejr på 1-0 til svensken og Malmö er noget bedre hjemme end ude, så vi er slet ikke i tvivl om, at Malmö ender som vinder af kampen og samlet vinder.

*

CFR Cluj fra Rumænien skuffede i det første opgør og man troede bestemt ikke selv på, at man ville tabe. Forberedelserne har ellers budt på gode resultater, men de virker fumlende her i starten af sæsonen.

Også i den hjemlige liga, hvor man har spillet 2 runder, har Cluj kun opnået 2 point og dertil skal så lægges nederlaget til Malmö. Så det ser ikke så lovende ud og internationalt slutter det i aften med et lille nederlag.

Malmö FF – CFR Cluj = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får DIT indskud 3 Doblet….

To Top