Sikre

Onsdagens “Sikre” fra Championship…

Den engelske Championship begynder at stramme til, hvis man gerne vil med og kæmpe de sjove pladser. I dette opgør er det 2 hold som begge havde muligheden, men hvor kun det ene har holdt en høj form.

Derby – Leeds = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil selvom du er kunde…

Derby’s form er måske ikke helt oppe og ringe, men den er jævn og stabil og det er sjældent at de går fra banen som tabere. Især hjemme på Pride Par er de et dygtigt mandskab. Her er ingen nederlag siden november måned.

Historik har Derby også et godt tag på gæsterne her på Pride Par, da de i deres seneste 11 møder her, kun har tabt en enkelt og spillet en remis. Så der er stort set kun gode minder at tænke tilbage på, når de ved at Leeds er det gæstende hold.

*

Leeds form er modsat hjemmeholdets helt til hundene i denne periode. Vi skal 9 kampe tilbage for at finde en sejr og i den mellemliggende periode, er det kun blevet til 2 gange remis. Så den fine start er efterhånden smidt helt væk.

Der er dog kun 8 point op til de sjove pladser og med 15 runder tilbage er det bestemt ikke umuligt. Men med tanke på, at de i dag er på udebane, hvor de har tabt 8 ud af 18 kampe og en form der er helt hen i vejret – så tror vi bare ikke på dem overhovedet.

Derby – Leeds = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil selvom du er kunde…

To Top