Nyhed

Onsdagens Sikre fra Æresdivisionens nedrykningsspil…

Begge onsdagens anbefalinger er hentet i Holland, hvor det er de ringeste mandskaber fra grundspillet, der er ude et gruppespil med flere hold fra rækkend under Æersdivisionen. Det er semifinale runderne.

Den Bosch – G. A. Eagles = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Den Bosch mødte for få uger siden G. A. Eagles hjemme, hvor det endte med en sejr på 2-0. En kamp hvor hjemmeholdet var mere end overbevisende. Så det brude være en overkommelig opgave.

Men denne slags Play offs kampe er lidt anderledes. Men det vigtigste for Den Bosch er, at komme godt fra land i det første af de 2 opgør – og det vil de helt sikkert gøre, med en sejr.

*

G. A. Eagles har ramt en rigtig skidt form på det helt forkerte tidspunkt. Kun 1 sejr i de seneste 5 kampe, fortæller om et hold der vil få det svært i dag. I forvejen er udebanen ikke deres favorit stadion.

Det er helt klart styrken hjemme der har sendt dem ud i denne mulighed om at spille i Æresdivisionen i næste sæson. Så de skal håbe på et lille nederlag og så vende det hjemme. Men formen bakker bare ikke den målsætning op.

Den Bosch – G. A. Eagles = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top