Nyhed

Onsdagens “Sikre” fra 1. Division…

Vi starter op i den næstbedste hjemlige række 1. Division hvor vi mener at Bookmakerne har givet os en ren foræring – og man siger vel ikke nej TAK til gaver…!

HB Køge – Fr. Amager = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får flest kundetilbud og freebets…

HB Køge er inde i en rigtig god periode og stime. Med kun 1 point vil de komme tilbage på 1. pladsen, men de vil selvfølgelig gå efter alle 3, der er mulige at hente i dette opgør.

Hjemme foran egne fans har de været næsten urørlige i denne sæson. De har dog vundet alle kampene, men har i 2 af dem lukket tilsammen 5 ind. Men heldigvis scorer de mål på samlebånd, så det har ikke haft den helt negative betydning.

De har ikke tabt til gæsterne de seneste 4 kampe og med den nuværende kampform og hjemmebanen in mente, så tager de også point i dette opgør og det bliver alle 3.

*

Fr. Amager er meget ustabile og især væk fra øen Amager, har de deres udfordringer at slås med. De har vundet over oprykkerne på udebane, men ellers har der ikke været noget at skrive hjem om.

Der er ligeledes nogle skader i truppen hos et par af de bærende spillere og på udebane vil det få stor betydning, da det er fra den defensive ende af holdet. Vi er bange for at de får rigtige køllebank i aftenens opgør.

HB Køge – Fr. Amager = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får flest kundetilbud og freebets…

 

To Top