Nyhed

Onsdagens “Sikre” FA Cup kamp på BettingNews…

Vi er tilbage i den engelske traditionsrige pokal turnering FA Cup’en, hvor vi har fundet en ren foræring, når man tager de 2 holds form, niveau og mandskab og sætter det op mod hinanden.

Southampton – Derby = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er nogen aldersbegrænsning…

Southampton har ramt en virkelig god periode og har stadig ikke tabt en kamp i det nye år, selv om de har mødt hold som både Chelsea og Leicester og det har naturligvis løftet dem i Premier League.

I dag er det en anden turnering, som der bestemt også satses på. Southampton har kun få skader og kan derfor stille med et slagkraftigt mandskab. Vi kan KUN se en hjemmesejr i Southampton og Pierre Emil Højbjerg og Jannik Vestergaard.

*

Derby er ikke inde i en god stime, nok snare en ustabil en af slagsen. Ingen sejre i det nye år og efter 3 kampe hedder den 1 nederlag og 2 gange remis. I samme periode har man lukket hele 5 mål ind.

Når disse 2 hold mødes er det oftest hjemmeholdet der vinder og det er yderst sjældent, at udeholdet vinder. Vi er af samme overbevisning i dag og sender sejren til hjemmeholdet på St. Mary’s, Southampton.

Southampton – Derby = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er nogen aldersbegrænsning…

To Top