Sikre

Onsdagens Sikre Europa League finale opgør…

Så er vi nået til den første af de 2 store finaler i UEFA’s klubturneringer og det er den “lille” af dem, hvis man kan kalde en international finale for lille. Den er blevet henlagt til Gdansk i Polen på Miejski stadion. Og med tanke på alle restriktionerne rundt omkring og er kun er tilladt et begrænset antal tilskuere – så er der nok ikke meget fanopbakning på lægterne. Men spillerne er efterhånden vant til, at de skal klare sig selv. Vi ser i den grad frem til denne og den næste finale.

Villarreal – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

Villarreal er ikke blandt de bedste klubber i Spanien, men har dog klaret sig hæderligt på den hjemlig front. I dag er de så ude på den helt store scene, som de helt fortjent har spillet sig til. De har faktisk vundet alle deres udekampe, på nær da de spillede mod Arsenal, her fik de en remis på 0-0. Så det er ikke det helt store problem for Villarreal at spille på fremmed græs i Europæisk sammenhæng.

Formen har været en smule svingende, men virker til at der igen er form på spillet og resultaterne. De slog blandt andet Sevilla med hele 4-0 hjemme og det skal der alligevel noget til. Selv om Villarreal er et habilt mandskab, så står de i dag overfor et rigtigt stærkt et af slagsen. Hvis Villarreal skal stå distancen, skal de gøre brug af hele værktøjskassen. Vi tror ikke den er stor nok til at slå et mandskab, som dagens modstandere.

*

Manchester Utd har haft en næsten perfekt sæson. Kun en finaleplads i en af de nationale Cup’er ville have været bedre – ligesom mesterskabet – men sæson 2020/2021 vil være en historisk god sæson – og også økonomisk. Nu skal de bare slutte med en sejr og så kan fans’ne gå på en fortjent sommerferie – de fleste spillere skal nok til EM, så de får ikke så meget pause. Efter Manchester Utd indså at naboklubben der spiller i blåt ikke kunne nås, har det virket som om at de har haft denne finale i fokus. Resultaterne har ikke været helt så prangende.

Der er blevet sparet lidt på enkelte spillere og nogle har også været skadet. Men det har også virket som om, at fokus ikke ikke helt har været der i kampene. Men det skal vi nok ikke være bange for, at den ikke er til stede i dag – for det er spillere der er vant til at spille vigtige kampe og de fleste har også landsholds erfaring. Manchester Utd. er ikke kun på pairet et bedre mandskab, men også på banen.

Meget kan ske i disse knald-eller-fald kampe og bolden er rund og der kan komme røde kort, skader med mere. Men med 2 mandskaber der har alle 11 mand på banen i alle 90 minutter, så ser vi kun et mandskab som vinder – og det er Manchester Utd.

God kamp…

Villarreal – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

To Top