Freynhofer

Onsdagens Sikre Europa League Finale fra Østfronten…

Så er vi nået til den ene af de 2 store finaler indenfor europæisk fodbold, hvor der er både ære, historie og ikke mindst en h……. masse penge på spil. I år er det 2 britiske, som i den af de store finaler, så briterne er tilbage igen med fuld styrke, efter ca. 30 år.

Det skal dog lige slås fast, at selv om vi har placeret opgøret i kategorien “Den Sikre”, så er der ingen finaler der som regel er det. Så det er mere fordi, vi kun har et opgør på programmet denne onsdag, hvor hele Europa spændt vil følge opgøret.

Chelsea – Arsenal = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du får den Højeste EL Bonus som Ny kunde…

Chelsea har haft en rigtig god sæson og ender på den sidste CL plads i Premier League, så de har allerede sikret sig deltagelse i det fine selskab i næste sæson. Men det betyder ikke at de ikke gerne vil vinde denne prestigesfyldte titel.

Der skulle ikke være problemer i truppen ifh. til skader af nævneværdig karaktér. Dog er der nogle enkelte der måske kunne have været brugt i dag. Så Chelsea stiller næsten i stærkeste opstilling til opgøret. Desværre tror vi, at Chelsea vil gøre det til en taktisk begivenhed og ikke spille så meget flot fodbold. Men det tror vi ikke på at de får lov til.

*

Arsenal faldt en smule samme i den sidste fase af Premier League, men det var også en prioriterings sag, da denne titel jo kan sende dem direkte i Champions League i næste sæson. Men selvfølgelig er æren også på spil – id over at man selvfølgelig ikke vil lægge sig ned overfor et andet engelsk mandskab.

Vi synes på redaktionen at Arsenal er et bedre hold og også når det kommer til knald-eller-fald kampe. Vi er ret overbeviste om, at Arsenals lidt mere friske tilgang til spillet og det lidt mere flydende spil, vil blive belønnet i dette opgør der afvikles på neutral bane i Baku.

De har delt sejrene i mellem sig i turneringen, så der er ikke nogen af holdene der kommer med et mentalt forspring. Vi synes ikke at cjelsea er så stor favorit at en Arsenal sejr skal give over 3 i odds – og da vi jo selv hælder til Arsenal, passer det os rigtigt fint.

Chelsea – Arsenal = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du får den Højeste EL Bonus som Ny kunde…

To Top