Sikre

Onsdagens Sikre Europa League anbefaling fra BN…

Så skal vi igang med de udsatte Play-offs kampe i Europa League, som jo som bekendt blev afbrudt af Corvid-19 midt i det hele. Dagens kampe er 2. ben og betyder, at det første opgør mellem de valgte hold allerede er afviklet – så det skal afgøres i dag.

Inter – Getafe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

Inter er i topform og viste senest i Serie A i den afgørende kamp om 3. pladsen ved, at slå Atalanta hjemme med 2-0. Spillerne er efterhånden også ved at vende sig til, at der ikke er nogen støtte at hente fra tilskuerpladserne, så den fordel/ulempe har ikke så stor betydning i dag.

Kampen spilles på Veltins Arena i Gelsenkirchen, så det er en neutral bane og begge hold spiller i princippet på udebane. Vi ser helt klart et Inter mandskab der er både bedre og i forrygende form. Sikker sejr til Inter i dette opgør. Det er det første opgør mellem disse 2 mandskaber, da den kamp nåede at blive aflyst inden den blev afviklet.

*

Getafe sluttede ikke deres La Liga sæson særligt prangende af. De fik faktisk kun en enkelt sejr i de 11 kampe der var tilbage af sæsonen, da den startede op igen efter Corvid-19. 3 af de 4 kampe blev tabt. Så det er ikke et Getafe mandskab i topform og vi er helt klart af den overbevsining, at de bliver sat på plads i dag.

Både Garcia og Manojlovic er skadede og de 2 spillere kunne de sagtens have brugt i dag. Selvfølgelig vil den taktiske del fylde meget og måske gøre opgøret lidt tamt, men i den sidste ende vil Inter løbe af med sejren, for så fantastisk er Getafes defensive del heller ikke.

Inter – Getafe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

To Top