Sikre

Onsdagens Sikre engelske valg på BN…

Denne midtuge dag starter op med en anbefaling fra den næstbedste engelske liga Championship. Et opgør der vil blive præget af både form og spille sted, når det kommer til det endelige udfald af kampen.

Birmingham – Wycombe = 1 = odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Birmingham har ikke fået den bedste start på sæsonen, men er så småt begyndt at komme op i omdrejninger og få point i flere kampe end de taber. Hjemme på St. Andrew’s plejer de at være bedst og det er også tilfældet i denne sæson. På udebane har de stadig deres første sejr til gode.

Seneste hjemmekamp gave en sejr over Huddersfield på 2-1 og de er bedre kørende end dagens gæster. Hvade det været de samme hold men på Birmingham på udebane, så havde vi slet ikke været lige så sikre. Men hjemme på St. Andrew’s tager de alle 3 point.

*

Wycombe er i princippet slet ikke kommet i gang i denne sæson efter oprykningen og har lagt sig solidt i bunden af Championship. 1 point og kun fordi Sheffield W. startede med -12 point, er de stadig 5 point efter. Så det ser i den grad rigtigt skidt ud for Wycombe. De har slt ikke fået det momentum som mange andre oprykkere får.

På udebane burde de nærmest betale for at komme ind – for her har det nærmest været en parodi. 4 kampe, 0 point og en score på 1-10. Det virker nærmest som de har givet op på forhånd. De skal nok få point på hjemmebane ind i mellem – men vi tror ikke at de får point på udebane – i hvert fald ikke i dag. 

Birmingham – Wycombe = 1 = odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top