Sikre

Onsdagens Sikre engelske Premier League kamp…

Premier League kan også snart se enden af turneringen og det er nu nogle hold ska stramme skruen, hvis deres målsætninger skal opnås eller katastrofer skal undgås. Her er der dog kun tale om målsætninger og europæisk deltagelse i næste sæson på spil. Men det kan også være en motivations faktor.

Tottenham – Southampton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Tottenham skal til at holde tungen lige i munden, hvis de skal ud og spille europæisk i næste sæson. Jose Mourinho har ikke som tidligere fået succes i den 2. sæson i en klub og det virker heller ikke til, at han kan opnå det i denne. Men at skulle lande udenfor de europæiske placeringer vil ikke hue Moruinho, så der er stor fokus på det i denne fase af turneringen. Men det er nogle hårde mandskaber han slås imod, som bl.a Liverpool, West Ham, og Everton – så mon det lykkedes!

Hjemme i London på Tottenham Hotspur Stadium, har det været meget enten eller. Kun 7 sejre og hele 5 nederlag er det blevet til. Kun 3 gange har de hentet remis her i denne sæson. Så hjemmebanen har ikke været et stærkt våben i denne sæson og derfor halter da også bagefter i Premier League. Sidste rundes opgør på udebane mod Everton, endte med en remis på 2-2. Hvis Tottenham skal se sig selv i Europa næste sæson, så skal der til at komme sejre ind på kontoen. Det tror vi på i dag vil lykkedes.

*

Southampton har lidt at se til i denne periode, da de har spillet sig frem til semifinalerne i denne sæson FA Cup turnering. Her løb de ind i Leicester, som endte med at blive en lidt for stor mundfuld. Men de vist da gode tegn og lyst til at gå til stålet. Men det blev ikke til en finaleplads i denne omgang. Da Premier League heller ikke rigtigt har udsigt til at give nogen gevinster, kan man lige som sige, at holdet har udspillet sin rolle i denne sæson.

Det er aldrig fedt at skulle spille en turnering færdig om “ingenting” og bare have tiden til at gå, så man kan komme på en velfortjent sommerferie – hvis man da ikke lige skal spille landsholdskampe for sit hjemland ved EM til sommer. Og dem der skal det, vil nok også gerne helst undgå at blive skadet. Så det vil nok ikke være et Southampton mandskab i dag, der bare går på for at gøre alt for at vinde – selv om de er professionelle.

Tottenham – Southampton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top