Nyhed

Onsdagens Sikre engelske opgør på BN…

Så fik vi overstået første omgang af EM kvalen og skal igen til at Bette på de ordinære turneringer og kampe. Der er stadig en smule lavandet i tilbudende, men vi har alligevel fundet et opgør fra den række der kaldes for National Liga.

Harrogate – Salford = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Harrogate ligger pt. nr. 6, som er den næstsidste placering af de sjove pladser. Men der er faktisk kun 7 point op til nr. 1, så den liga er langt fra afgjort endnu. Men Harrogate er faldet lidt i niveau på det seneste.

De lå faktisk helt i top tidligere, men en del uheldige resultater har bevirket, at de er dalet ned ned i ligaen. Vi fornemmer at der stadig er spillemæssige udfordringer og i dag kommer et af de skarpe hold på besøg.

De 2 eneste kampe har kun givet 1 point, så det er nu de skal holde fast hvis de vil med. Der er lidt skader i truppen stadigvæk og det mener vi får en betydning i dette opgør. Det ligner en remis i redaktionens øjne.

*

Salford ligger nr. 4 og er kun 3 point fra toppen. Formen er der hvor den skal være, hvis vi ser bort fra den seneste remis i sidste runde. Men det var efter 4 kampe alle med sejr.

Harrogate er et af Salfords ynglingshold. Vi skal hele 5 møder tilbage for at finde en sejr til hjemmeholdet. De seneste 3 møder har alle givet en sejr til Salford. Vi tror at gæsterne får minimum det ene point i dagens opgør.

Harrogate – Salford = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top