Sikre

Onsdagens Sikre EM kamp fra Ungarn…

Vi har valgt dagens kamp fra gruppe F, som skal spille den 3. og sidste kamp i gruppespillet. Dette er den ene af de 2 meget tætte grupper der er tilbage og her er der 3 mandskaber der slås om 1. pladsen i gruppen. Frankrig kan dog godt tåle at tabe, da de ligger nr. 1 med 4 point og derfor ville gå videre via 3’er regnskabet. Men så vil de også skulle møde en stærkere modstandere i 1/8 finalen. 

Portugal – Frankrig = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Portugal godt spil mod Ungarn, men her har det også vist sig at modstanden er middelmådig. Men portugiserne skulle helt hen i det sidste kvarter af kampen, før de fik hu på bylden. Det blev så også gjort eftertrykkeligt med 3 mål i det sidste kvarter, hvor det var Ronaldo der var på pletten hele 2 gange. Så den kamp endte med en sejr på 3-0, som lyder meget overbevisende, men ser man kampen efter i sømmene, så var der en del mangler i det offensive.

I den 2. kamp løb de så ind i Tyskland, der virkede tunge i tilbageløbsfasen i starten af kampen, selv om de stort set havde alt spillet. Derfor lykkedes det for Ronaldo at score sit 3. mål efter et kvarters spil. Men så var det at tyskerne lige skruede op for koncentrationen og satte sig stort set på kampen. Der skulle dog 2 selvmål til af portugiserne for, at bringe tyskerne foran. Men det var i den grad tyskernes fortjeneste. I dag kommer der et stort set lige så teknisk stærkt spillende mandskab, som endda slog tyskerne. Vi tror ikke at Ronaldo og Co får point i dette opgør.

*

Frankrig spillede en rigtig fin kamp mod tyskerne selv og slog med 1-0. Efterfølgende stillede de dog nærmest bussen foran eget mål og forsvarede føringen i de resterende 70 minutter. Så defensiven er rigtig god og balanceret. Offensiven mangler dog en smule, men tyskerne gav dem heller ingen plads overhovedet – i dag vil der helt klart blive flere muligheder. Målet mod tyskerne kom da også efter et selvmål, der rettede et skud af så det snød målmanden – så helt fortjent var det ikke.

Mod Ungarn var de helt klart langt mere med og havde styr på kampen. Men en fejl i de døende sekunder af 1. halvleg kostede et mål og nu skulle Frankrig frem på banen. Og det kom Frankrig. Hvis de ikke i forvejen var meget dominerende, så løftede de lige niveauet i 2. halvleg og satte sig fuldstøndigt på opgøret. Scoringen kom dog først efter ca. 20 minutters spil i 2. halvleg, da ungarerne pakkede sig foran eget mål – men som Frankrig spillede kunne de heller ikke meget andet. Vi tror de tager den 2. halvleg med i dag og så er de helt klart vores favoritter.

Portugal – Frankrig = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top