Sikre

Onsdagens “Sikre” danske anbefaling…

Den “Sikre” er jo vores varemærke og vi har da også godt fat i den. Vi indrømmer gerne at vi har misset den 2 gange indenfor de første 15 dage og det er vi selvfølgelig ikke stolte af – men det er godkendt.

Vi er til dagens anbefaling ikke taget så langt væk, da vi har hentet dagens “Sikre” anbefaling fra den næstbedste danske række 1. Division, hvor vi syntes at Bookmakerne har uddelt en ren foræring til et Super godt odds.

Fremad Amager – Thisted = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Fremad Amager har haft en noget ringe sæson og det er nok også det der har fået John “Faxe” Jensen til at opsige sit cheftræner job. Men det betød også, at holdet var tæt på en nedrykning.

Men de 2 seneste runder har de fået vendt skuden og slået 2 f de noget bedre hold i rækken, og det har været på både ude og hjemmebane. Så formen er vendt tilbage fra sidste sæson – selvom det er lidt for sent – men de skal nok overleve.

*

Thisted er gået fuldstændigt i stå og er nærmest gået i bakgear. Ingen sejre i de 10 seneste kampe og de seneste 6 er alle tabt. Scoren på 2-12 i de seneste 5 kampe er vel et tegn på, at de er stoppet med at spille bold.

Det skyldes til dels skader og der har været noget internt uro og det har påvirket både truppen og spillet. Vi kan slet ikke se at et hjemmehold med optur, skulle miste pint til et hold der forlængst er gået på badeferie.

Fremad Amager – Thisted = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top