Nyhed

Onsdagens Sikre danske anbefaling på BN…

Vi er hoppet ned i den næstbedste danske liga, hvor tingene er så tætte, at man den ene uge kan ligge til nedrykning, for så et par runder efter, at ligge med i opryknings striden.

HB Køge – FC Helsingør = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens højeste Bonus at lege med…

HB Køge ligger sådan lidt i midten af det hele og kan både nå at rykke ud, men også nå at komme med i spillet om de attraktive pladser. Men det vil som minimum kræve en hjemmesejr i dette opgør.

Det er da også hjemme at HB Køge henter langt de fleste point og ikke taber særligt tit. De fik dog et godt point på udebane mod Lyngby i sidste runde, får formen er fin og på plads. Vi har en god fidus til dem idag.

*

FC Helsingør ligger og roder i bunden og virker til, at lide under den optur det var at spille med i Superligaen i sidste sæson. Ikke mange havde troet, at de ville ryge lige igennem den næstbedste række.

Ja, enkelte spiller er rejst, men det burde man ikke falde flere niveauer af. Den erfaring og fart man burde have haft med fra landets bedste række, glemte de at tage med ned i 1. Division.

Vi tror bare ikke på det nordsjællandske mandskab, der nærmest kan spytte til Sverige og tit og ofte har vores broderfolk på besøg, med den charme der følger med af glade svenskere

HB Køge – FC Helsingør = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor DU får dagens højeste Bonus at lege med…

To Top