Nyhed

Onsdagens Sikre danske anbefaling…

Den danske Superliga forkæler os med en runde her i starten af Påsken og derfor har vi fundet dette opgør frem, som burde være helt sikkert – uagtet at det er fra den danske Superliga, som kan være meget “broget”.

AaB – Vendsyssel = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens højeste Superliga Bonus at spille for…

AaB nåede ikke med i den bedste halvdel, selv om det længe så sådan ud. Men en lidt skidt periode i de sidste kampe, gjorde udslaget i en negativ retning. Men der er stadig noget at spille om.

Nemlig den enlige EL plads som vinderen af nedryknings spillet får, da der ellers ikke rigtigt ville være nogen gulerod for de bedste hold i denne fase. Selv om AaB ikke har været prangende hjemme, giver vi dem alligevel favoritværdigheden i dag.

*

Vendsyssel skal vinde resten af deres kampe, for at slutte i top 2 i denne nedrykningsgruppe. Og så kan det vise sig at det ikke engang er nok. Men point er altid gode og det gælder om at slutte som det bedste mandskab af de 2 nederste hold i denne pulje.

Men Nordjyderne har det svært på udebane og har kun vundet 3 opgør gennem hele sæsonen. Den ene sejr var faktisk mod AaB, men både form og spil har ændret sig siden efteråret hos begge mandskaber.

Vi tror ikke på gæsterne i dag, selv om kampen selvfølgelig får lidt ekstra nerven, qua det er et lokalopgør. Et tæt opgør med en spinkel sejr til hjemmeholdet fra AaB, er vores bud.

AaB – Vendsyssel = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens højeste Superliga Bonus at spille for…

To Top