Nyhed

Onsdagens Sikre Coupe de la ligue kamp på BN…

Vi tager her fat på den lidt mindre pokalturnering i Frankrig, som er ligapokalen. Der er selvfølgelig ikke lige så meget ære i at vinde denne og den giver da heller ikke adgang til Europa. Men når man nu er nået frem til 17¤ finalerne, så ville den triumf da sikkert lune.

Lille – Amiens = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Lille er helt klart et “hjemmehold”, for de ha store udfordringer på fremmed græs. Her vinder de ikke særligt ofte, så det er deres bedste mulighed for at gå videre, at kampen skal spilles hjemme. Her har de kun tabt til Chelsea og Ajax.

De seneste kampe hjemme i Frankrig har givet 4 sejre og en enkelt remis, så de er klart blandt de bedste foran egne fans. Vi kan være forsikret om, at Lille vil gå efter triumfen og stille i stærkeste opstilling – og så vinder de også dette opgør på hjemmebane.

*

Amiens har det næsten ligesom hjemmeholdet. Hjemme går det tilfredsstillende, men på udebane burde nærmest betale for entre’en. Kun 1 gang har de triumferet på fremmed græs, ellers har det mest stået på nederlag og nogle remis’er.

De spillede sidst på samme bane for et år siden og her rejste Amiens hjem med et nederlag på 1-2. Dengang var Lille ikke på samme niveau som i dag, men Amiens ikke har rykket sig. Udfaldet er helt klart en sikker hjemmesejr og en semifinaleplads.

Lille – Amiens = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top