Sikre

Onsdagens Sikre CL valg fra Kvalen…

Også i dag onsdag er der kampe fra Champions League kvalifikationen og vi er nået så langt, at vinderen minimum har sikret sig en plads i EL Gruppespillet. Så rigtigt meget er på spil for de mange klubber der er nået til denne runde.

M. Tel Aviv – Dyn. Brest = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

M. Tel Aviv fra Israel er med endnu, efter at have slået hold ud som Riga hjemme og Suduva på udebane. De 2 kampe blev tilsammen vundet med 5-0, hvilket beviser at israelerne har et rigtigt godt mandskab i denne sæson.

Ingen tvivl om, at M. Tel Aviv er bedst hjemme og det er deres store held, at de har hjemmebane i denne ene kamp der skal afgøre deres videre skæbne. På en neutral bane vurderer vi de 2 mandskaber lige, men hjemmebane fordelen vil derfor have rigtig stor betydning. Vi tror helt klart på en hjemmesejr.

*

Dyn. Brest er et fornuftigt mandskab og de har slået hhv. FC Astana og Sarajevo ud i deres 2 første kampe. Her blev den samlede score 8-4, men begge disse kampe blev spillet hjemme i Hviderusland. På udebane er det en helt anden sag.

Hjemme i den hviderussiske liga har de kun fået 1 point i deres seneste 4 kampe. Her ligger de forøvrigt placeret i den nederste halvdel. Så formen på udebane koster dem dyrt i denne sæson. Vi tror også det bliver endestationen for deres muligheder for at gå videre, med tanke på hjemmeholdets styrke på eget græs.

M. Tel Aviv – Dyn. Brest = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top