Sikre

Onsdagens “Sikre” CL kval kamp…

Dages “Sikre” er også hentet i dagens kvalifikations turnering i kapløbet om at ende i det forjættede land Champions League, hvor de store penge ligger og de store øjeblikke.

Valur – Rosenborg = 2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

Valur blev nr. 2 efter sidste sæson, selvom de sluttede á point med Stjernen som bare havde en bedre score. Men det betød dog alligevel at de får denne internationale mulighed.

Island har imponeret ved de seneste slutrunder, men turnerings mæssigt halter de stadig gevaldig bagefter de fleste ligaer og den norske er ingen undtagelse. De er selvfølgelig bedst hjemme og skal de have point, så er det på Island – men det ror vi ikke på.

*

Rosenborg  har været i gang i en periode og har faktisk en stigende form. Hjemme i Eliteserien bevæger de sig sikkert mod toppen og vi forventer også, at de er oppe på pedalerne i dette opgør.

Selvom de kommer til at spille på en bane under vanlig standard, er det noget de er vant til fra den hjemlige liga og heller ikke det lidt omskiftelige vejr vil påvirke Rosenborg mandskabet. Så det bliver endnu en dag på kontoret og endnu en sejr.

Valur – Rosenborg = 2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

To Top