Nyhed

Onsdagens Sikre CL anbefaling på redaktionen…

Første kamp blev en tæt affære og det vil nok gentage sig i dette opgør, for det er de små fejl der kan være dyre i den sidste ende. Men vi er dog alligevel ganske Sikre på udfaldet af dette opgør.

Slavia Prag – CFR Cluj = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Slavia Prag havde heldet på deres side i det første opgør, men spillede helt sikkert helt lige op med det rumænske hjemmehold. Slavia Prag var gode til at holde på bolden og trække tempoet ud af spillet, så det var Cluj der var på løbearbejde.

Slavia’s stærke defensiv gjorde det heller ikke lettere for modstanderne i den første kamp og her er vi hjemme foran egne fans. Nej, Slavia behøver ikke at vinde, men det vil undre os hvis Slavia ikke bare gøre arbejdet færdigt og sikre sig med en sejr.

*

CFR Cluj gjorde deres bedste i det første opgør, men det var bare ikke nok. Det var hjemme de skulle lægge kimen til en evt. succes og CL gruppespil, men nu er det mere op af bakke efter nederlaget i det første opgør på 0-1.

CFR cluj er bestemt ikke det bedste mandskab på udebane. De slog godt nok Celtic med 4-3, men Slavia er et helt andet mandskab. Vi tror ikke på en overraskelse, for når Cluj skal blotte sig, har de ikke den bedste defensiv til at bakke et offensiv pres op.

Slavia Prag – CFR Cluj = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top