Sikre

Onsdagens Sikre Championship anbefaling…

I onsdagens første anbefaling har vi taget fat i Englands næstbedste række, hvor det er 2 holder mødes i helt forskellig form. Det Odds burde slet ikke være så højt på en hjemmesejr, med tanke på formforskellen og spillestedet.

Middlesbrough – Derby = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Middlesbrough kan godt være deres sæsonstart bekendt, selvom de ikke kan gå på vandet. Men en stabil start  og kun 1 nederlag i de 12 første runder har bevirket at de er med i den rigtige del af den næstbedste engelske række Championship. Hjemme på Riverside Stadium er de blandt rækkens mest effektive mandskaber, hvor de kun har tabt til topholdet Norwich.

Kun nederlaget til topholdet ødelægger den gode form en smule, men dagens gæster kan slet ikke måle sig med Norwich i denne periode og lægge samme pres på forsvaret. Vi tror det bliver en sikker sejr, men ikke et målorgie.

*

Derby har helt modsat haft en katastrofal start i denne sæson, med kun 1 sejr indtil nu. Undskyldningen er hverken Corvid-19 eller skader – men at det bare ikke fungerer for holdet i denne sæson. Selv om de har fået flest point på udebane, så er det 5 point vi taler om, efter 6 kampe. Med en dalende form, så har de ikke så meget at byde på i denne periode.

Også i weekendens opgør mod Bristol City måtte de endnu engang se sig besejret og vi skal helt tilbage til starten af september for, at finde den seneste sejr. Vi lugter ikke nogen sejr til Derby eller nogen point overhovedet.

Middlesbrough – Derby = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top