Sikre

Onsdagens Sikre Championship anbefaling…

Vi starter onsdagens op med et spil fra den næstbedste engelske række, mellem 2 næsten jævnbyrdige mandskaber. Jævnbyrdigheden ophører i dette opgør, grundet en god form og en god hjemmebane.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Cardiff har historisk haft en stærk hjemmebane, men det har taget lidt tid for holdet at vise det. Og igen i sidste hjemmekamp mod udestærke Swansea, kneb det. Men formen er rækkens stærkeste i denne periode og de spiller trods alt hjemme og er ved at finde konceptet frem igen.

Efter en noget ringe sæsonstart er de sprunget op i tabellen og ligger nu kun  få point fra de sjove placeringer. Efter en periode med 5 sejre i streg både ude og hjemme, er de kommet helt væk fra den streg som var begyndt at spøge – nemlig nedrykningsstregen. Vi tror de fortsætter op i tabellen efter i dag.

*

Birmingham startede fint, men har haft det mere ujævnt hen over efteråret. Hjemme i Birmingham har de ikke været så overbevisende som de plejer og her har de hentet en del flere nederlag end de plejer. Så selv om der har været spillet hæderligt på udebane, er de alligevel placeret i den tunge ende.

Det er som nr. 16, men der er dog hele 9 point ned til stregen, så den er ikke et tema der fokuseres så meget på endnu. Men så længe at man har svært ved at score mål, så kan det godt være at det snart bliver et aktuelt fokus. Birmingham er blandt de mindst scorende mandskaber i Championship.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top