Sikre

Onsdagens Sikre Champions League valg…

I dag starter vi med et opgør fra Europas bedste klubturnering Champions League, hvor man kæmper og drømmer om at opnå og vinde pokalen med de store øre. Og på vejen til den evt. hæder, er der masser af penge at hente for de enkelte klubber. I dagens valg er det italiensk fodbold kontra schweizisk.

Atalanta – Young Boys = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

Atalanta fik en lidt træg start i den italienske Serie A., men virker til at være ved at have fundet melodien. Det betyder dog ikke at det har været skidt, for de første kampe kastede trods alt 10 point af sig og en score på 6-4. Det har placeret Atatlanta på en foreløbig 5. plads. Men de har ikke helt fået skudt kanonen ind endnu, for Atalanta plejer at scorer mange må i deres kampe. 90 mål blev det til i sidste sæson og dermed Serie A’s mest scorende mandskab.

I weekendens kamp mod topholdet Inter endte det med resultatet 2-2 efter, at Atalanta førte med 2-1 ved pausen. Atalanra var faktisk det mest farlige mandskab og havde langt de fleste afslutninger. Men Atalanta skal også være glade, for Inter brændte faktisk et straffespark kort før tid og kunne have vundet kampen. Men Atalanta slap fra Giuseppe Meazza med det 1 point, hvilket de sikkert er godt tilfredse med. I dag bliver det en kende nememre for det italienske hjemmehold.

*

Young Boys har også haft en lidt træg start på den hjemlige sæson, hvor de 3 første kampe kun gav 2 point. Men det er i den grad blevet vendt, både i den hjemlige turnering og Internationalt. De 2 næste kampe blev vundet med tilsammen 10-1 og ligeledes tog Young Boys en sejr på 2-1 og Manchester United, her i Champions League. Så formen er vel der hvor den skal være, set med deres øjne. Men Champions League er noget andet end den hjemlige turnering – især på udebane.

Vi sil sikkert se et schweizisk mandskab der spiller med men meget kontrolleret offensiv og beholder så mange spillere bag bolden hele tiden. Får Young Boys tid til at komme på plads, så har de faktisk en fornuftig defensiv. I dag står de dog overfor et mandskab der har rigtigt mange offensive kvaliteter og som har meget hurtige omstillinger. Det bliver spændende at se hvordan schweizerne håndtere dette. Vi tror ikke på dem i dag mod et stærkt italiensk hold.

Atalanta – Young Boys = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top