Sikre

Onsdagens Sikre Champions League valg på BN…

Så er der dømt stormøde igen mellem 2 af de mandskaber man på forhånd ville have sagt kunne vinde Champions League i denne sæson. Men efter vi har set begge mandskaber i aktion, mener vi ikke at det er tilfældet mere – men elvfølgelig går den samlede vinder til semifinalerne – men så stopper det sikkert også der.

Liverpool – Real Madrid = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Liverpool er så småt ved at vende tilbage til en bedre form, men det lader dog vente lidt på sig, før de igen er helt oppe og ringe. Det holdt da også hårdt mod Aston Ville i weekendens Premier League runde, da Liverpool først fik scoret til 2-1 i overtiden. Så den selvtillid de spillede med i sidste sæson, er de dog stadig langt fra at ramme. Men det går langsomt fremad i den hjemlige liga. Men her er det Champions League det drejer sig om og her har Klopp før vist sine store evner.

Vi mener dog på redaktionen, at denne gang ser det ikke godt ud mod et så stærkt og velspillende mandskab, som dagens modstandere er i denne periode. Begge mandskaber er slidte, efter en tæt og hård sæson. De fleste spillere er også landsholdsspillere og har derfor ikke haft megen ro i denne korte sæson, før EM. Vi tror på en sejr i dagens kamp hjemme på Anfield, her er de trods alt de færreste der får noget med hjem – normalt. Og det hold Klopp vælger skal nok være klar til opgaven – men vil sejren være stor nok.

*

Real Madrid vandt weekendens El Classico med en fornem 2-1 sejr og lagde sig dermed i spidsen af La Liga, indtil Atl. Madrid remis mod Betis på udebane. Men Real Madrid er kun 1 point efter rivalerne fra Hovedstaden. Så formen virker godt timet og det er spillere der sagtens kan spille flere vigtige kampe i træk. Så selv om de nok taber, så bliver det et lille nederlag i redaktionens optik.

Vi ved godt, at både Ramos og Varane ikke er med i opgøret, men Real Madrid kan stadig stille med et kompetent forsvar. Ligeledes er offensiven stort set intakt og det kan lægge et stort pres på Liverpool bagerste række, som også har lidt mangler. Så vi tror på et tæt opgør og en masse seværdig fodbold. Et hjemmehold der tager alle 3 point, men som må sande at CL stopper for denne omgang. 

Liverpool – Real Madrid = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top