Sikre

Onsdagens “Sikre” Champions League spil…

Vi har denne onsdag kun fundet et opgør, som traditionen tro er dagens “Sikre” spil. Det er hentet i den prestigefyldte turnering, hvor vinderen ender med at stå med pokalen, med “de store øre”.

Selv om vi er inde i en rigtig god periode og rammer rigtigt meget pt, vil vi ikke bare udlægge anbefalinger som fyld på BN, da vi kun lægger de spil ud, som vi selv kan stå inde for og selv smider grunker efter.

Real Madrid – PSG = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- som Ny kunde…

Real Madrid er naturligvis et stærkt og kompetent hold og er som regel så professionelle, at de godt kender deres besøgelsestid og normalt er klar når det gælder.

Men i denne sæson har de vist flere svaghedstegn end de plejer og det skyldes blandt andet en del skader, der har slidt på truppen.

Den seneste nedtur var, da man røg ud af Copa del Rey til Leganes efter, at have vundet det første opgør med 1-0. Men så smed man det væk hjemme med et nederlag på 1-2!

Så der er huller i “osten” i Real Madrid i denne sæson og selvom de er utroligt dygtige, så er dagens gæster ikke hvem-som-helst, og det vil give store udfordringer i den bagerste kæde.

*

PSG har haft 3 nederlag og en enkelt remis efter 34 kampe i denne sæson. Rimeligt imponerende med tanke på, alle de turneringer de deltager i. De tabte ude til Bayern M og de 2 øvrige er i Ligue 1.

Alle 3 nederlag har god nok været på udebane, men formen i denne periode er helt oppe under loftet, som da de senest i 2016 var gæster på Santiago Bernabéu. Her løb de forøvrigt af med en sejr på 3-1.

Så de kender til at vinde på Santiago Bernabéu, men intet er nemt og slet ikke i Champions League’s afgørende kval runder. En kamp som vi selv skal se på redaktionen og det er vi med garanti ikke de eneste der skal. Vi tror ikke på hjemmesejr.

Real Madrid – PSG = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- som Ny kunde…

To Top