Sikre

Onsdagens Sikre Champions League opgør…

Endnu en dag med kvalifikationskampe til den komme Champions League sæson – en periode hvor rigtigt mange spillere og fans går og drømmer stort – men mange af dem når ikke længere end til at drømme. Men her er faktisk 2 mandskaber der godt kan tro på lidt mere.

Celtic – Ferencvaros = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Celtic har både spillet med i Champions League og Europa League, så det er et erfarent mandskab der træder ind på hjemmebanen i denne runde, som skal afgøres over 1 kamp. Så helt klart at skotterne har en stor fordel i forhold til det ungarske mandskab. 

Den skotske turnering er også i fuld gang, så Celtic er et mandskab der er kommet i kampform for længst. Selv om formen er set bedre, mener vi at både mandskab og form, samt hjemmebane helt klart vil falde ud til Celtic’s fordel og sejr.

*

Ferencvaros har spillet en enkelt runde af deres hjemlige turnering og spillede her remis mod MTK Budapest, som er et af de bedre hold i Ungarn. Men en enkelt kamp giver ikke form og her mener vi de er lidt bagud på point. Havde de spillet 3-4 runder mere hjemme, så havde vi måske givet dem en mulighed.

Der til skal også lægges at kampen er på udebane for det ungarske mandskab og så tidligt på sæsonen er ingen klar til både rejse og udekamp. Men selvfølgelig vil de ikke bare lægge sig ned – men de vil blive lagt ned som kampen skrider frem, at et veloplagt hjemmehold.

Celtic – Ferencvaros = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top