Nyhed

Onsdagens “Sikre” Champions League kamp…

Endnu en dag med Champions League kampe og i dag er alle 3 anbefalinger hentet i denne turnering, hvor det er den sidste runde før man går videre med play offs kampene i det nye år. Vi starter med lidt af et ligegyldigt opgør, hvis man vil se en kamp – men vi gå her efter pengene og de er fornuftige.

Shaktar – Lyon = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

Shaktar er i den hjemlige turnering normalt stærke hjemme – men det har ikke været tilfældet i Champions League, hvor de kun har hentet 1 point foran egne fans. Det har været tydeligt at se, at selvom de tilhører de bedste hold i Ukraine, er der stadig et stykke op til den europæiske top.

Vi tror at de maksimalt får fordoblet deres point høst til evt. 2, da vi på ingen måde kan se en sejr mod et teknisk stærkt fransk mandskab, der også er i en god form og har maser af fokus.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Lyon spillede endnu engang remis i den hjemlige liga i runden op til en Champions League kamp. Det har de gjort 4 gange ud af 5 mulige. Det fortæller en smule om både prioritering og fokus omkring disse CL runder.

I dag skal de til det krigshærgede land Ukraine, men selv om holdet kommer fra et af de mere udsatte områder, spiller de på et stadion langt fra de uhyrligheder der foregår i disse år. Lyon kan nøjes med et point og så er de videre – et nederlag vil betyde et smut over i Europa League og det har vi ingen forventninger om. 

Shaktar – Lyon = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top