Nyhed

Onsdagens Sikre Champions League eventyr…

Også i dag er der Champions League på programmet og en enkelt Europa League kamp. Vi har taget et kig på kampene i begge turneringer og vi lægger ud med den vi tror mest på i dag.

Atalanta – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atalanta har haft en lidt rodet tilværelse på det sidste, efter en ellers god sæsonstart. Men nu ligner det mere en blandet landhandel når de spiller. De skuffer i den ene kamp for så at imponere i den næste.

I dag får de et konstant mandskab på besøg og da Atalanta selv var på besøg i Manchester, rejste de hjem med et nederlag på 1-5. Gæsterne har bestemt ikke mistet styrke siden. Det bliver svært for italienerne, selv om de sparede spillere i liga kampen.

*

Manchester City er igen ved at få fodfæste og det betyder den ene sejr efter den anden. 1 nederlag i deres 10 seneste kampe i alle turneringer, bevidner om, at City igen er på march efter Mesterskabet i England, men har de sat for meget til!

I Champions League er der ingen slinger i valsen. Her topper de gruppen med maksimumpoint og det gør de også efter kampen i dag, i det lidt mere behagelige italienske klima.

Atalanta – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top