Nyhed

Onsdagens “Sikre” Champions League anbefaling…

Onsdag bliver endnu en dag med et fuldt Champions League program, hvor alle dagens 3 anbefalinger er hentet i denne prestigefyldte turnering for klubhold i Europa. Og vi har igen i dag en rigtig god mavefornemmelse.

PSV – FC Barcelona = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Champions League Bonus…

PSV ser ud til at have spillet sin rolle i denne sæsons udgave af Champions League, hvor de ligger sidst i gruppe B med kun 1 point efter de første 4 kampe. Med tanke på, at de mangler både dagens modstander og Inter, ser det ikke ud til flere point.

Det eneste point de har fået indtil nu var hjemme foran egne fans mod Tottenham, men det har vi bestemt ingen forventninger om at komme til at ske i dette opgør. De er trods alt en alt for stor opgave – også på hjemmebane.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

FC Barcelona nøjes med 1 point, men det er svært at forestille sig, at de ikke gør arbejdet færdigt i dag. Der er ingen nævneværdige skader i truppen og holdet er inde i et flow, som er svært at gøre noget ved, når det først spiller.

Selv om de har haft nogle “underlige” nederlag, skal man ikke lade sig snyde. De fleste hold i La Liga er stærkere end dagens hjemmehold og det er kun sjældent at de taber til et hold i den liga. Sikker udesejr på +2 mål.

PSV – FC Barcelona = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Champions League Bonus…

To Top