Nyhed

Onsdagens Sikre Champions League anbefaling…

Her er et af de opgør som vi har glædet os til, efter det blev annonceret – men det står i stærk konkurrence med aftenens anden CL kamp – også mellem 2 store giganter – det bliver nok en aften med 2 skærme.

PSG – Dortmund = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

PSG har måske ikke helt samme niveau som tidligere, men det er kun få procenter de er blevet svagere og det er ikke meget på dette her niveau. De viste da også i det første opgør at de var det bedste hold, selvom de tabte med 1-2. Men de fik det vigtige udebanemål med hjem.

Hjemme i Paris er PSG næsten ikke til at have med at gøre og skal man have point med hjem herfra, så skal ikke bare ramme dagen – men også have en hånd fra oven til hjælp. Vi er ikke i tvivl om, at PSG vinder – men om det er nok i den sidste ende, vil vi ikke gisne om.

*

Dortmund har kun 4 point op til 1. pladsen i Bundesligaen, som igen indtages af Bayern München. Så det har været en god sæson for Dortmund og den kunne sagtens blive fulgt op af en triumf i aftenens kamp. Men vi tror det kræver et udebanemål for, at det skal kunne lykkedes.

Dortmund har i vores optik ikke helt niveauet til at score mange mål på udebane og slet ikke mod et hold af PSG kvaliteter. Men kan de score 1 og kun selv lukke 2 ind – så er alle mulighederne åbne efter de første 90 minutter. Det er helt klart en mulighed – men de taber i Paris.

PSG – Dortmund = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

To Top