Nyhed

Onsdagens Sikre Champions League anbefaling…

Vi starter op i Champions League mellem 2 mandskaber der har vist noget svaghed indenfor den seneste periode og måske ikke er helt der hvor de helst havde set sig selv, rent formmæssigt. Vi mener dog at klasseforskellen skinner igennem i dag.

Lyon – Juventus = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lyon har ikke haft det særligt sjovt i februar måned, hvor både form og resultater er ved at ødelægge en ellers rigtig god sæson. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe, fortæller om udfordringer på det spillemæssige plan, da Lyon ikke kan undskyld sig med skader.

Selvfølgelig er de bedste hjemme, men i deres 3 første hjemmekampe i gruppespillet, spillede de 2 gange remis og vandt en enkelt. I den senere periode har hjemmebanen også i den hjemlige turnering været jævn og med flere remis’er end forventet. Her tror vi bestemt ikke engang på remis når de står overfor et af verden bedste hold.

*

Juventus har vist svaghedstegn i denne sæson og lidt usædvanligt har Juventus kun hentet 2 sejre i deres seneste 5 kampe. 2 nederlag og en remis er det blevet til. Fair nok at Napoli og AC Milan gav udfordringer, men nederlaget hjemme til Verona var en bet.

Men spillet er igen blevet vendt og ligner sig selv igen før den lidt formsvage periode i Juventus øjne. Når Juventus leverer sit normale leje er de mindst en klasse bedre end Lyon. Når man stille disse 2 mandskaber overfor hinanden tror vi på Juventus sejr i begge opgør.

Lyon – juventus = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top