Sikre

Onsdagens “Sikre” anbefaling fra DK…

Så har vejrtroldene lovet en længere periode med dage der skulle være næsten helt sommeragtige og derfor er der grund til at tage så langt væk, hvis man vil se en kamp i godt vejr. Vi starter i den næstbedste række 1. Division.

FC Fredericia – FC Roskilde = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din Indsats 3-Doblet…

FC Fredericia var ude på lidt af et pokaleventyr, men de sluttede desværre for dem i semifinalen mod Silkeborg med et knebent nederlag på 0-1. Så de har vist de er et godt hold, da de slog både AGF og AaB ud af turneringen på deres vej.

Det har så kostet en smule i rækken, men de er ikke længere væk end de stadig kan nå en mulighed for oprykning. Med en sejr i dagens hjemmekamp, vil de rykke endnu tættere på, da de har spillet en kamp færre end de øvrige hold i toppen.

*

FC Roskilde kan i teorien stadig rykke ud, men med 10 point ned og en masse mål, med kun 4 runder tilbage, virker det ikke sandsynligt. Men de kan dog endnu ikke hvile på lauerbærene.

Formen er ikke prangende og udebane evnerne er heller ikke blandt rækkens bedste, så mod et sprudlende hjemmehold der stadig tror på muligheden, ser vi en stram dag på kontoret for holdet fra Roskilde.

FC Fredericia – FC Roskilde = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din Indsats 3-Doblet…

To Top